Mikä on Noi-lehti?

Nimi Noi on italiaa ja se tarkoittaa ”Me”.

Halusimme luoda Noi-lehden sillaksi Suomen ja Italian välille, jotta kaikki Italiasta kiinnostuneet, siellä asuvat ja kenties Italiaan matkustamisesta tai muutosta haaveilevat voisivat saada ajankohtaista sekä luotettavaa tietoa helposti yhdestä paikasta. 

Noi-lehti on italiassa asuvien suomalaisten (Club Finlandia Suomi Anconan) tuottama verkkojulkaisu, jonka tarkoituksena on osaltaan kumota Italiaan liittyviä stereotypioita. Niitä stereotypioita, jotka nousevat surullisen usein esiin Italiasta puhuttaessa. 

Olemme Italian asiantuntijoita, sillä kaikki toimittajistamme ovat asuneet Italiassa vakituisesti jo usean vuosikymmenen ajan. Italiasta on tullut rakas uusi kotimaamme, jonka tavat niin hyvässä kuin pahassakin ovat meille arkipäivää.  

Maantieteellisesti olemme jakautuneet laajalle alueella, joten tunnemme hyvin myös eri maakuntien tavat ja erikoisuudet. Lisäksi meillä on erinomaiset yhteyden muihin suomalaisiin, eri palveluiden tarjoajiin sekä muihinkin paikallisiin tahoihin.

Erilaisten arvokkaiden Italia vinkkien ja tietouden lisäksi haluamme tarjota lukijoillemme erilaisia tarinoita Italiassa asumisesta.

Mikäli haluat tarjota lehteen kirjoituksia tai tehdä yhteistyötä kanssamme, voit olla yhteydessä suoraa toimitukseen sähköpostilla noilehti@gmail.com

Julkaisemisesta päättää aina päätoimittaja ja toimitus.

  • Julkaisija: Club Suomi Finlandia Ancona
  • Päätoimittaja: Marjo Kaislasuo
  • Sähköposti: marjo.kaislasuo@noi-lehti.fi
  • Toimitus: Katia Brunetto, Elina Koskinen, Jatta Paakkinen, Kaisa Nokela, Inna Kabanen ja Miia Mattila

Meidät löydät myös sosiaalisesta mediasta: Instagram @noi_lehti ja Facebook Noi lehti