Suomalaista villiruokaa maailmalle

Suomalaista villiruokaa maailmalle (mainos)

Me suomalaiset olemme metsäkansaa. Meistä lähes jokainen on jossain elämänvaiheessa käynyt metsässä poimiassa marjoja. Monissa kodeissa isot arkkupakastimet pursuavat kesän aikana poimittuja, mustikoita, puolukoita ym.metsän herkkuja. Monet muistaa lapsuudesta mummon tai äidin mustikkamaidon, puolukka/lappapuuro ja tietenkin ihanan tuoreen mustikkapiirakan. Mutta kuinka moni meistä on oikeasti pysähtynyt miettimään, mitä aarteita meidän metsissä todellisuudessa kasvaa.

Suomalaisen Arctic Nutritionin toimitusjohtaja Teemu Penttilä ymmärsi läheisensä sairastumisen myötä, kuinka keskeisessä asemassa solujen hyvinvointi on ihmisen terveen ja pitkän elämän kannalta. Toimiakseen optimaalisella tavalla ihmisen solut tarvitsevat riittävästi ravintorikasta ruokaa. Tutkittuaan asiaa tarkemmin Penttilä ymmärsi, että Suomen Lapissa kasvavat marjat sitovat yöttömässä yössä valtavan määrän elinvoimaa ja ravintoaineita itseensä. Nämä luontaiset ravintoaineet, ovat kallisarvoisia nykypäivän ravintoköyhässä ruokavaliossamme.

Penttilällä on myös haave, ja yhdessä suuren Arctic perheen kanssa, hän on päättäväisesti lähtenyt viemään tätä haavetta eteenpäin maailmalle. Arctic Nutrition haluaa olla yksi maailman johtavia verkostoalan yrityksistä, tarjoten ihmisille mahdollisuuden elää terveellisempää ja rikkaampaa elämää. Yhteistyössä suomalaisten huippuosaajien kanssa Penttilä on luonut yksinkertaisen ja tehokkaan villiruoka tuotesarjan, jonka raaka-aineet on kerätty maapallomme puhtaimmasta luonnosta. Uusimpana tulokkaana, Oulun yliopiston kanssa yhteistyössä kehitelty innovatiivinen terveysvaikutteinen energiajuoma Flow.

Kohti kansainvälisiä markkinoita

Viime vuoden syksylla yritys otti ensimmäisen suuren askeleen kohti kansainvälistymistä ja avasi 17 uutta markkina-aluetta Euroopassa, tavoitteenaan rakentaa kattava jakeluverkosto ympäri Euroopan yhdessä itsenäisten edustajia kanssa.

Italia on yksi Arctic Nutritionin tärkeimmistä markkina-alueista ja sen kasvattamiseen yhtiö panostaa tuntuvasti. 28.1.2023 Arctic Nutritionin italian edustajat kokoontuivat Pisassa yhdessä yhtion edustajien kanssa toistamiseen luomaan yhteista strategiaa tulevalle vuodelle seka kouluttautumaan hyvässä tiimihengessä. Seuraava yhteinen tapahtuma on sovittuna jo tämän vuoden toukokuulle.

Mikäli sinä haluat olla avainasemassa luomassa suomalaista menestystarinaa maailmalla, haluat auttaa ihmisiä voimaan paremmin, kaipaat mukavaa tekemistä yhdessä, eikä lisätulokaan olisi haitaksi tai haluat yksinkertaisesti tutustua Arctic Nutritionin tuotteisiin voit olla yhteydessä @kaisa_nokela.

Lisätietoja yhtiöstä sen tuotteista löydät yhtion omilta internetsivuilta

www.arcticnutrition.com

Facebookissa Arctic Nutrition

Instagramissa @arcticnutritionofficia_fi

Voit halutessasi tutustua myos Arctic Nutritionin italian edustajien italiankielisiin sivuihin

facebook Arctic Nutrition Italia

Instagram @arcticnutritionitaliateamsisu

Kuvat ja teksti: Kaisa Nokela